DOMINIQUE DRIESSEN

Hallo allemaal ik wil mij even voorstellen, ik ben Dominique Driessen,  geboren op 21-12-1988. Ik ben vanuit het ouderlijk huis samen met andere cliënten in H orst gaan wonen. Ik heb geen broers of zussen maar heb wel heel veel kleine neefjes en nichtjes die ik veel aandacht en liefde kan geven want dat vind ik echt geweldig.

Ik ben heel behulpzaam, spontaan en lachen doe ik ook graag. Ik vind het heel leuk om gezellige dingen te ondernemen en om gewoon samen te zijn. Eigenwijs ben ik ook wel een beetje maar dat is ook wijs zeggen ze.

Werken doe ik ook, waarvan 1 dag in de “Twinkeling” waar ik kinderen help met eten geven en samen leuke dingetjes doen. De overige dagen ben ik werkzaam in het service team van het “Mikado” waar ik in de bediening sta van de lunchroom of aan de service balie zit. Dus: ben je in de buurt, dan kom je maar een gezellig kopje koffie drinken en een praatje maken want dat vind ik heel leuk.

Mijn hobby’s zijn knutselen, kleuren en natuurlijk mijn grootste hobby:  winkelen. Gezellig samen een groot ijsje eten vind ik ook heerlijk (zie maar de foto hahahaha).

Ik vind het heel spannend om in het nieuwe huis te gaan wonen want alles is nieuw. Maar ik vind het ook leuk om mijn gezelligheid over te brengen in de groep en het met zijn allen gewoon gezellig te hebben en thuis te voelen.