SJORS JAKOBS

Ook ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Sjors Jakobs en ben geboren 29 maart 1979. (ik ben wel de oudste!) Tot mijn 18de levensjaar heb ik in Sevenum gewoond bij mijn ouders Miel en Paula Jakobs, midden in het dorp in een klein straatje. Daarna heb ik een aantal jaren in Helden en Horst gewoond. Een broer of zus heb ik niet, maar ik en mijn ouders vinden het wel fijn om weer terug in Sevenum te zijn. Niet in dat kleine straatje maar op een gezellig pleintje, in een eigen huis. –geWoon-

En dat vind ik SUPER.

Heerlijk in een nieuw huis met bijna allemaal nieuwe mensen en begeleiding. Daar moet ik wel even aan wennen, wat voor een autist niet altijd even makkelijk is. Maar als iedereen mij daarbij helpt, ben ik een gezellige, nieuwsgierige, vrolijke en zeer zeker behulpzame jonge man, die in is voor een grapje en af en toe ook een beetje boos kan zijn als het niet allemaal lukt. Ik ben vergevingsgezind en beschik over een grote dosis humor.

Bijna dagelijks ga in naar de Naobere, waar ik heel graag vertoef. Daar doe ik heel veel leuke dingen, zoals boodschappen doen bij de Jumbo met de bus. Bussen en auto’s zijn mijn passie.

Ik hoop dat het “geWoon” gezellig wordt met z’n allen.