RICK SNOEK

Ik ben Rick Snoek en wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben geboren op 15 april 1992, en samen met mijn zusje Daniël, papa Arco, mama Sylvia en onze lieve poezen wonen we in Arcen.
Ik zit in een handbewogen rolstoel, en vertel graag over de dingen die ik mee maak, ben vaak te vinden achter mijn computer waar ik, ondanks dat ik niet kan lezen of schrijven, toch alles kan vinden.
Sinds enkele jaren ben ik aan het werk bij Dagbesteding de Naobere in Grubbenvorst waar ik het ontzettend naar mijn zin heb: Lekker samen met mijn collega’s hout kloven, koffie drinken, spelletjes doen, dieren verzorgen en in de tuin werken.

Mijn hobby’s zijn: op zondagmiddag naar de voetbalwedstrijden van onze club RKDEV kijken, en natuurlijk de standen van de competitie bijhouden.
Sinds enkele maanden zit ik op judo waar ik me lekker kan uitleven en kan genieten van alles wat daar ik leer. Verder vind ik het heerlijk om met pap en mam weekendjes weg te gaan en vakantie te vieren, lekker handbiken, uit eten en luieren.

Nu ik ouder word is langzaam de tijd aangebroken dat we op zoek gaan naar een ander Thuis voor mij, niet een plek in een huis maar een thuis, geWoon kleinschalig en overzichtelijk, waar we samen met anderen een gemeenschap kunnen vormen, waar we samen aan tafel eten, waar de koffie of thee klaarstaat, waar we gezelligheid en warmte voelen, waar we kunnen vertellen wat we gedaan hebben en wat ons bezighoudt, waar naar je geluisterd wordt, daar waar we het gevoel hebben dat we iemand zijn, ieder op onze eigen manier. Een Thuis is een plek waar ik me ook Thuis mag voelen.

En daarom is dit initiatief de uitkomst van mijn droom, geWoon thuis……